Een gespecialiseerde aankoopmakelaar bouwkavels helpt

Een aankoopmakelaar bij de aankoop van een bouwkavel helpt en zorgt dat je tijd overhoud voor leuke dingen. Het aankopen van een bouwkavel is een intensief traject, dat bovendien behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Het is erg belangrijk om voldoende onderzoek te doen voordat je een bouwkavel gaat aankopen. Waar moet je bijvoorbeeld allemaal rekening mee houden bij het bebouwen van je kavel? Zoals het aantal m2 dat je mag bebouwen, het type woning dat je mag realiseren, is er een welstandstoetsing van toepassing en wat gaat het bouwen van een huis kosten? Maar niet alleen dat is van belang. Wat is een goede aankoopprijs voor de bouwkavel, welke juridische beperkingen zijn van toepassing en is mijn budget voldoende om tot een succesvol realisatietraject te komen.

Kavelteam is een platform waar je je droomkavel kunt vinden, maar waar je ook advies en begeleiding bij de aankoop van je bouwkavel. Als lid van de NVM hebben wij toegang tot alle archieven en weet u zeker dat uw een makelaar heeft met verstand van zaken.

Maak kennis met onze aankoopmakelaar

Schakel je eigen aankoopmakelaar voor uw bouwkavel in! Bespaar tijd en krijg deskundig advies en begeleiding bij de aankoop van je eigen bouwkavel en realisatie van je droomwoning

Wat krijg je wanneer je kiest voor onze aankoopmakelaar?

  • Juridisch onderzoek rondom de bouwkavel
  • Marktonderzoek ten aanzien van prijsstelling
  • Onderhandelingen met de verkopende partij
  • We zorgen dat alle afspraken correct worden vastgelegd in een koopovereenkomst
  • Toegang tot een groot netwerk van adviseurs die u helpen in het vervolgtraject. Of u nu op zoek bent naar een architectenbureau of een passende aannemer? Kavelteam helpt u graag snel op weg.

Heeft u een bouwkavel op het oog? Schakel nu een gespecialiseerde aankoopmakelaar van Kavelteam in en zorg dat je goed voorbereid tot aankoop van de kavel overgaat en maximale begeleiding krijgt in het aankooptraject.

Guido Leerkes, uw professionele aankoopmakelaar

Hoe werkt de aankoopmakelaar van Kavelteam?

Wij begeleiden en adviseren consumenten in het aankooptraject van bouwkavels en ondersteunen hen waar nodig in het traject dat moet leiden tot realisatie. Verder begeleiden wij de verkoop van projecten met bouwkavels in opdracht van zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Wat kunt u van ons verwachten als aankoopmakelaar:

– Uitgebreid onderzoek naar locatie
– Juridische onderzoeken naar omgevingsfactoren of andere zaken die van invloed kunnen zijn op de aankoopbeslissing
– Goed onderbouwd advies omtrent de marktwaarde van de kavel
– Bepalen onderhandelingsstrategie
– Onderhandelingen voeren met de verkopende partij of diens makelaar
– Zorgen dat alle afspraken correct worden vastgelegd in een koopovereenkomst
– Doornemen koopovereenkomst
– Begeleiding tot en met het notarieel transport van de grond

Wat zijn de kosten?
– Bij een normaal aankooptraject bedragen onze kosten € 1.950,– inclusief 21% BTW
– Dit tarief is inclusief 3 aankooptrajecten (mochten de onderhandelingen bij de eerste kavel niet slagen, dan kunt u ons weer inschakelen bij een andere interessante kavel
– Betaling op het moment van levering van de kavel.

Ga vandaag nog aan de slag met onze aankoopmakelaar en neem contact met ons op voor een nadere kennismaking

Vraag een gratis offerte aan!

Interesse om ondersteuning te krijgen bij de aankoop van uw bouwkavel en realisatie van uw droomhuis? Vraag dan via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. De aankoopmakelaar zal u zo ontzorgen en ondersteunen, dat het deze investering meer dan waard zal zijn!

Vul het formulier in!

    • Heeft u al een bouwkavel gekocht?