Adviseurs

Tijdens het proces van de aankoop van een bouwkavel en de realisatie van uw droomhuis heb je waarschijnlijk meerdere professionals nodig. Kavelteam helpt je graag om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar moet je aan denken en welke professionals heb je mogelijk nodig?

Per regio heeft Kavelteam een aantal externe professionals geselecteerd die u onafhankelijk kunnen ondersteunen. Denk aan architecten en aannemers, maar ook aan bedrijven die sonderingen kunnen uitvoeren of duurzaamheid adviseurs.

Klik links op de regio van uw keuze of selecteer hieronder direct welk type professional u nodig heeft.

Regio's

Bedrijfstak

Adviseur worden bij Kavelteam?

Dat kan! Adviseurs genieten van veel voordelen bij Kavelteam. Per regio heeft Kavelteam een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in diverse categorieën.

Als adviseur in het netwerk van Kavelteam word je onafhankelijk aangeprezen bij onze klanten. Je krijgt een eigen pagina binnen de website van Kavelteam en een link naar je eigen website.

Adviseur worden

Waarom adviseur worden?

Als adviseur bij Kavelteam profiteer je van het netwerk van Kavelteam, van geïnteresseerde kavelzoekers die op zoek zijn naar professionals bij de realisatie van hun droomhuis.

Per jaar betaal je een vast bedrag om als geselecteerde adviseur op onze website te staan. Bezoekers van de website bieden we op een onafhankelijke manier een aantal adviseurs per regio, om hen te helpen in de zoektocht naar de juiste professional!