Sustainer homes

Sustainer homes is een specialist als het aankomt op modulair en duurzaam bouwen. Gebouwen zijn verantwoordelijk voor een derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. Om dit terug te brengen zullen we radicaal duurzamer moeten bouwen. Op basis van ons modulaire bouwsysteem ontwerpen en bouwen we woningen en werkruimtes die ten minste 90% CO2 besparen. Dat doen we met 3 uitgangspunten.

Slim ontwerp
Niet alleen zijn onze ontwerpen sustainable by design, maar ook houden we rekening met jouw wensen en jouw situatie. We geloven dat er voor iedereen die een huis wil bouwen een passend, duurzaam design mogelijk is.

Door en door duurzaam
Zonnepanelen, warmtepomp en bovenal slim gebruik van materialen zorgen ervoor dat we bouwen met 90% minder CO2-uitstoot. Sustainable van begin tot eind en verder.

Bewezen bouwsysteem
Met ons unieke, modulaire en geautomatiseerde systeem zijn al tientallen woningen gebouwd samen met onze ervaren aannemingspartners.

Ben je op zoek naar een specialist en uniek bouwconcept en droom je ervan volledig duurzaam te bouwen, neem contact op met Sustainer homes.