Bouwgrond kopen voor woningen

Wil je al langer bouwgrond kopen om hierop je eigen droomwoning te realiseren? Kavelteam is actief in heel Nederland en helpt graag bij de zoektocht en verkoop van bouwkavels. Op zoek naar bouwgrond? Zoek hier je bouwkavel

Bouwgrond kopen

Bij het kopen van bouwgrond komt het nodige kijken. Het begint uiteraard met het vinden van geschikte bouwgrond, maar bij het kopen van een bouwkavel komt veel meer kijken. Wat mag ik bouwen op de kavel, wat kost het bouwen van een woning en met welke bijkomende kosten moet ik allemaal rekening houden?

In het bestemmingsplan staat beschreven wat u mag op een kavel, maar naast het bestemmingsplan kan een welstandsnota van toepassing zijn in een gemeente of is er een stedenbouwkundige visie opgesteld. Daarbij is het ook van belang om goed te weten van wie de bouwgrond gekocht wordt. Dit kan namelijk van invloed zijn op de voorwaarden waaronder je de bouwgrond kunt kopen.

Kavelcalculator

Wil je weten wat het bouwen van een woning op uw eigen bouwgrond kost? Maak gebruik van onze online kavelcalculator. Hierdoor start je goed voorbereid aan de realisatie van je droomwoning.

Kavelhulp

Kavelteam is een platform waar je naast aanbod van bouwgrond ook heel veel informatie kunt vinden over het bouwen van een woning en alles wat erbij komt kijken. Ga voor alle informatie naar onze pagina Kavelhulp

KavelAlert

Naast het aanbod van bouwgrond dat momenteel beschikbaar is voor verkoop, bieden wij de KavelAlert aan. Met deze handige alert houden wij je op de hoogte van nieuw aanbod dat beschikbaar komt via Kavelteam. Schrijf je geheel gratis en vrijblijvend in.