Bouwkavel kopen

Ben jij op zoek naar een bouwkavel om hierop je eigen droomhuis te realiseren? Een bouwkavel kopen is niet altijd even makkelijk. Je vindt niet altijd de bouwkavel die je zoekt en waar moet je vervolgens allemaal aan denken?

bouwkavel kopen

Een bouwkavel kopen?

Bouwkavel kopen

Kavelteam is actief in heel Nederland en helpt graag bij de zoektocht en verkoop van bouwkavels. Weten of er bouwgrond te koop is? Zoek hier je bouwkavel

Bij het kopen van een bouwkavel komt het nodige kijken. Het begint uiteraard met het vinden van geschikte bouwgrond en kavel, maar bij het kopen van een bouwkavel komt veel meer kijken. Wat mag ik bouwen op de kavel, wat kost het bouwen van een woning en met welke bijkomende kosten moet ik allemaal rekening houden?

In het bestemmingsplan staat beschreven wat u mag op een kavel, maar naast het bestemmingsplan kan een welstandsnota van toepassing zijn in een gemeente of is er een stedenbouwkundige visie opgesteld. Daarbij is het ook van belang om goed te weten van wie de bouwgrond gekocht wordt. Dit kan namelijk van invloed zijn op de voorwaarden waaronder je de bouwgrond kunt kopen.

Een kavel gekocht?

Heb je een kavel gekocht of kavel op het oog, dan kan de Kavelmanager van Kavelteam jou verder helpen! Bespaar tijd en krijg deskundig advies en begeleiding bij de realisatie van jouw droomhuis op je eigen bouwkavel. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het ontwerptraject, selectie van adviseurs en aannemer, bewaken van de tijdlijn en planning, etc. Lees verder over de kavelmanager! 

KavelAlert: blijf op de hoogte van nieuwe bouwkavels!

Naast het aanbod van bouwkavels dat momenteel beschikbaar is voor verkoop, bieden wij de KavelAlert aan. Met deze handige alert houden wij je op de hoogte van nieuw aanbod dat beschikbaar komt via Kavelteam. Schrijf je geheel gratis en vrijblijvend in!