Snel en gemakkelijk uw bouwkavels verkopen?

Bij wie anders zouden wij bijna zeggen. Kavelteam is de enige Kavelmanager van Nederland die lid is van de NVM, gespecialiseerd is in bouwkavels verkopen en die het complete verkooptraject van bouwkavels in samenspraak met u kan inrichten en aanvullen. Staan de bouwkavels al even te koop en wilt u een versnelling van de verkoop? Dan is Kavelteam dé partij om de verkoop te versnellen. Wij werken als landelijke specialist regelmatig samen met lokale makelaarskantoren.

Wat duurt de verkoop van bouwkavels toch lang en waarom is het aantal optanten dat afhaakt zo groot? Klinken deze vragen u bekend in de oren, dan is Kavelteam dé oplossing. In ons standaard verkooptraject wordt met iedere geïnteresseerde een uitvoerig (advies) gesprek gevoerd. Tijdens dit eerste gesprek maken wij een uitvoerige screening van de klant waarbij wij het hele traject met de koper doorlopen, zijn woonwensen inventariseren, het budget bespreken en alle voorwaarden van de kavel doornemen. Hierdoor is een koper beter voorbereid en weten wij nog beter of de kans van slagen met deze koper groot is.

Dankzij handige tools als de Kavelcalculator, Kavelhulp en de gratis Kavelalert is ons kavelplatform optimaal ingericht voor consumenten die overwegen een bouwkavel aan te kopen.

Hoe wij dit doen? Kavelteam stelt in zijn hele werkwijze het versnellen van de verkoop centraal. Een goed geinformeerde klant kan namelijk veel sneller stappen vooruit zetten en dat is in het belang van de verkoper. Met ons uitgebreide netwerk van specialisten kunnen wij kopers snel op weg helpen. Dankzij ons uitgekiende marketingplan en de op maat uitgewerkte roadmap versnellen wij de verkoopsnelheid van iedere bouwkavel.

Op deze pagina laten wij graag zien hoe onze werkwijze in elkaar steekt. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om gezamenlijk uw project te bespreken.

Voor wie?

Kavelteam werkt voor gemeenten, projectontwikkelaars en uiteraard particulieren die beter geadviseerd willen worden en meer snelheid in de verkoop van bouwkavels willen. Onze opdrachtgevers worden veelvuldig geconfronteerd met teruggave van opties, matige marketinginspanningen op het project en willen dat een koper beter geïnformeerd en sneller overgaat tot aankoop van de bouwkavel. Doordat Kavelteam zich volledig gespecialiseerd heeft in de verkoop van bouwkavels en het hele platform hierop heeft afgestemt, spreken wij als geen ander de taal van de consument en weten wat het drijft in het aankooptraject.

Ook voor makelaars

Heeft u als makelaar bouwkavels in portefeuille en heeft u behoefte aan een versterking van het verkoopteam, neem gerust contact op. Wij werken als landelijke partij graag samen met lokale NVM makelaars. Hiermee worden kopers optimaal ontzorgd in het aankooptraject en versnelt de verkoop door het plaatsen van het project op het kavelplatform van Kavelteam.

Direct een vrijblijvende afspraak?

Drijvende kracht: Guido Leerkes

Drijvende kracht en oprichter van Kavelteam is Guido Leerkes. Met meer dan 10 jaar ervaring in de makelaarsbranche zette Leerkes het platform Kavelteam op. Een online platform waar kavelzoeker en kavelverkoper elkaar kunnen vinden. Lees meer

Waarom kavelteam?

De aankoop van een bouwkavel is meer dan alleen een perceel grond. De koper heeft veel vragen en moet binnen een erg korte tijd veel informatie verzamelen. Er kan pas een koopovereenkomst ondertekend worden als er zekerheid is over het financiële plaatje en de koper weet wat er kan en mag op een bouwkavel. Hier gaat veelal een tijd van onderzoeken aan vooraf, terwijl de verkopende partij juist belang heeft bij het versnellen van het verkoopproces.

“Wie zorgt dat ervoor dat de koper in beweging blijft”

Vaak krijgen potentiële kopers bij getoonde interesse een optie, maar hoe serieus is deze optie en welke garanties heeft de verkoper dat optanten ook daadwerkelijk de kavel afnemen? Wie begeleidt de koper in het aankooptraject en wie zorgt ervoor dat de koper in beweging blijft? De Kavelcalculator is er een handige tool die helpt bij de toetsing van de (financiële) haalbaarheid. Bij Kavelteam doorloopt de koper een stappenplan en zorgen wij ervoor dat de koper in beweging blijft. Dit leidt tot snellere verkopen met goed geïnformeerde kopers.

Direct een vrijblijvende afspraak?

Kavelteam biedt een totaaloplossing!

Adviestraject

Kavelteam zal een onderbouwd marktadvies uitbrengen voordat de verkoop gaat starten. Hoe ziet de doelgroep eruit, hoe is het budget van deze kopers samengesteld, wat zijn kritische succesfactoren en hoe wordt de kavelprijs samengesteld. Zomaar een aantal zaken waarop Kavelteam een onderbouwd marktadvies zal aanleveren.

Marketingplan

U ontvangt een marketingplan, waarbij gewerkt wordt met de nieuwste communicatiekanalen zoals Facebook, Instagram, Google (Adwords),maar uiteraard ook nog steeds de meer traditionele kanalen zoals huis-aan-huis bladen en overige gedrukte media. Tenslotte beschikt Kavelteam over een zeer up-to-date en op maat gemaakte website waardoor wij de aansturing van het verkoopproces grotendeels via de website kunnen laten verlopen en kopers optimaal kunnen voorzien in hun informatiebehoefte.

Presentatie

Kavelteam is lid van de NVM, heeft geen portefeuille met bestaande woningen en is het enige makelaarskantoor in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van bouwkavels. Iedere bouwkavel kan geplaatst worden op Funda en diverse andere websites.

Kavelteam.nl

Voor ieder project wordt een unieke projectpagina uitgewerkt. Binnen deze projectpagina wordt een interactieve kaart gemaakt en kan de koper alle informatie over het project en de kavel vinden. Alle informatie is op kavelniveau downloadbaar.

Verkoopplan

Kavelteam weet wat er nodig is om de verkoop van bouwkavels te optimaliseren. Iedere koper wordt begeleid volgens een op maat uitgewerkte roadmap die bestaat uit meerdere stappen. Voordat wij starten werken wij een onderbouwd advies uit waarmee de kans van slagen het grootst is.

Weten wat wat u van ons kunt verwachten als u de verkoop van bouwkavels via Kavelteam verloopt?

 

 Uw bouwkavels verkopen?

Wij helpen u graag bij het snel verkopen van uw bouwkavels. Hierover vertellen wij u graag alles in een persoonlijk gesprek.