Bedankt voor uw inschrijving

Bedankt voor uw aanvraag! Wij hebben uw KavelAlert correct ontvangen. Door uw inschrijving voor onze KavelAlert ontvangt u vanaf heden bericht als Kavelteam bouwkavels beschikbaar krijgt die passen bij jouw zoekprofiel.

Wil je meer aanbod ontvangen? Schrijf je in voor onze KavelAlert Premium

Wil je écht ten alle tijde op de hoogte zijn van het laatste aanbod van bouwkavels? Wij kunnen je ook op de hoogte houden van het complete aanbod dat alle (NVM) makelaars te koop aanbieden. Schrijf je hiervoor in via onze KavelAlert Premium. In veel gevallen ontvangt u hierdoor van ons bericht voordat de kavels op Funda.nl zijn geplaatst. Met deze tool willen wij u nog completer en actiever informeren als kavelspecialist. Wil je gebruik maken van deze handige tool?

Het aanmaken van een premium zoekopdracht is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. Om de online omgeving voor je in te richten en gedurende één jaar dagelijks op de hoogte te blijven van actueel aanbod berekenen wij slechts € 24,95 administratiekosten. Vul hieronder uw zoekopdracht in en activeer je premium zoekopdracht direct.

 • Uw persoonlijke gegevens

  Ja, ik wil me inschrijven. U ontvangt dagelijks gedurende één jaar het meest actuele aanbod in uw mailbox. De administratiekosten bedragen slechts €24,95

Door het invullen van deze premium zoekopdracht verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden:

 • Kavelteam zal binnen 48 uur na opdrachtverstrekking een premium zoekopdracht invoeren.
 • Het betreft hier een geautomatiseerde online omgeving waarin het zoekprofiel gematched wordt aan al het nieuwste en bestaande aanbod binnen het uitwisselingssysteem van de NVM.
 • U ontvangt via Kavelteam toegang tot een online omgeving waarin het aanbod van kavels wordt gepresenteerd.
 • Bij passend aanbod ontvangt u een e-mail bericht.
 • De premium zoekopdracht heeft een looptijd van 1 jaar en wordt na dit jaar automatisch verlengd voor de duur van één jaar. Kavelzoeker ontvangt uiterlijk één maand voor het aflopen van de contractstermijn per e-mail bericht waarbij kavelzoeker kan kiezen om de premium zoekopdracht te beëindigen.
 • Kavelteam is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het niet tijdig of niet ontvangen van aanbod indien deze niet beschikbaar worden gesteld via het uitwisselingssysteem.
 • Er is geen sprake van een opdracht tot dienstverlening ten aanzien van verdere dienstverlening van Kavelteam en verplicht de kavelzoeker tot niets. Deze opdracht heeft uitsluitend als doel om u als kavelzoeker te informeren over nieuw kavelaanbod
 • Kavelteam gebruikt uw gegevens uitsluitend met het doel om u te informeren over nieuwe kavels en het versturen van een nieuwsbrief met algemene informatie over het bouwen van een woning op eigen grond. Wilt u meer informatie? Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring.