KavelAlert wekelijkse update

Kavelteam is actief op de markt van bouwkavels en houdt de markt nauwgezet in de gaten. Naast onze eigen projecten willen wij u graag van dienst zijn bij het zoeken en vinden van geschikte bouwkavels. Wekelijks presenteren wij op deze pagina informatie over nieuwe projecten met bouwkavels die binnenkort gaan starten. Dit is zeker geen compleet overzicht van nieuwe projecten in Nederland, maar slechts een greep uit de nieuwste projecten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste projecten van Kavelteam? Schrijf je dan in voor ons KavelAlert en blijf op de hoogte

Update t/m 29 maart 2019

Kootwijk - Buitenplaats van Stuyvesandte

29-03-2019
Dit is DE kans om jouw droomhuis te realiseren op de Veluwe.
Binnen Buitenplaats van Stuyvesandte zijn 12 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 2.800 en 6.900 m2. Deze kavels worden los verkocht, dus zonder woning. Elke kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort. De verkoop van dit project moet nog gaan starten

Gemeente Heusden - Drunen

29-03-2019
Altijd al zelf een woning willen bouwen in Drunen? Grijp dan nu jouw kans! Er zijn drie prachtige kavels te koop op de hoek Prins Hendrikstraat /Chrysantenstraat. De grootte varieert van circa 688 m2 tot circa 976 m2. Volop ruimte dus om jouw droomhuis te realiseren. De kavels zijn al bouwrijp, dus je kunt meteen met jouw plannen aan de slag.

Gemeente Rijssen - Holten

29-03-2019
Plan Mulder biedt de unieke mogelijkheid om te wonen in het groen op een kavel van maar liefst 3.865 of 4.100 m². U kunt uw eigen droomhuis verwezenlijken aan de rand van het dorp, direct grenzend aan het buitengebied. Rust, ruimte en veel groen zijn de kenmerken voor deze prachtige ligging in het landschap, omringd met karakteristieke houtwallen. De voorzieningen van het dorp zijn binnen handbereik.

Gemeente Woensdrecht - Ossendrecht

27 februari 2019. Dat is de datum die in rood staat omcirkeld in de agenda van iedereen die een kavel wil bemachtigen in de gloednieuwe wijk Noordrand. En ook wethouder Hans de Waal kijkt uit naar het moment. “Noordrand is echt een aanwinst voor Ossendrecht en voor de gemeente Woensdrecht in zijn geheel. Ik verwacht dan ook dat de verkoop voorspoedig zal verlopen.”

gemeente Midden Drenthe - Hooghalen

Hooghalen – Hooghalen breidt uit. De verkoop van bouwkavels voor woningen aan de Buitenakker in Hooghalen begint maandag 25 februari om 12.00 uur. Het gaat om kavels voor twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen, aan de zuid-westzijde van het uitbreidingsplan.

Gemeente Westellingwerf - Wolvega

De gemeente is begonnen met de uitgifte van 29 fraai gelegen kavels. Het betreft royale bouwkavels in het hogere segment vanaf 650 vierkante meter aan Icarusblauwtje.

De topkavels zijn zelfs ruim duizend vierkante meter. Deze kavels liggen aan het water. Belangstellenden kunnen inschrijven tot en met 8 april. Tegelijkertijd is de verkoop gestart van zestien appartementen aan het Dambordje. Daarnaast komen dit jaar ook weer enkele tientallen projectwoningen op de markt. En zijn er op enkele andere plekken in de wijk nog enkele kavels vanaf 450 vierkante meter beschikbaar.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor ons KavelAlert