Kavelhulp

Wegwijs worden in het kopen van een bouwkavel en de realisatie van jouw droomhuis? Bekijk onze KavelHulp, met veelgestelde vragen, hét stappenplan om dat droomhuis te realiseren en een uitgebreid netwerk van onafhankelijke adviseurs om jou bij te staan.

Kavelcalculator

Snel berekenen wat het bouwen van uw droomhuis kost en aan welke kosten u moet denken bij de aankoop van een bouwkavel? Kavelteam biedt daarvoor de gratis Kavelcalculator. Bereken snel en specifiek de kosten voor uw droomhuis!

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen rondom de aankoop van een bouwkavel, en alles wat daarbij komt kijken, hebben we voor jou op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan aan ons of kijk in onze artikelen waar je nog meer uitgebreide informatie vindt!

Stappenplan kavel

Het kopen van een bouwkavel en vervolgens het realiseren van een kavel is iets wat je vaak maar een keer in je leven doet. En daardoor niet voor iedereen gesneden koek. Kavelteam heeft het proces schematisch voor je in beeld gebracht.

Whitepapers

Kavelteam publiceert regelmatig whitepapers over de aankoop van een bouwkavel en de realisatie van uw droomhuis. Deze kunt u gratis downloaden op onze website.

Adviseurs

Tijdens het proces van de aankoop van een bouwkavel en de realisatie van uw droomhuis heb je waarschijnlijk meerdere professionals nodig. Kavelteam helpt je graag om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar moet je aan denken en welke professionals heb je mogelijk nodig?

Per regio heeft Kavelteam een aantal externe professionals geselecteerd die u onafhankelijk kunnen ondersteunen.

Artikelen

Kavelteam heeft diverse artikelen geschreven die jou kunnen helpen in het aankoopproces van je bouwkavel en de realisatie van jouw droomhuis. Wat voor soorten kavels zijn er, waar moet je in de ontwerpfase rekening mee houden en wat komt er op je af tijdens de uitvoering? Lees snel verder!