Adviseur worden bij Kavelteam?

Dat kan! Adviseurs genieten van veel voordelen bij Kavelteam. Per regio heeft Kavelteam een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in diverse categorieën.

Kavelteam is een snelgroeiend kavelplatform en heeft een groot online bereik. Als adviseur in het netwerk van Kavelteam kom je  als specialist rechtstreeks in contact met onze klanten en websitebezoekes. Je krijgt een eigen pagina binnen de website van Kavelteam en een link naar je eigen website.

Waarom adviseur worden?

Als adviseur bij Kavelteam profiteer je van het netwerk van Kavelteam, van geïnteresseerde kavelzoekers die op zoek zijn naar professionals bij de realisatie van hun droomhuis.

En weet je wat het mooiste is, lid worden van ons kavelplatform als specialist binnen jou vakgebied is geheel gratis. Het enige wat wij willen is een kennismakingsgesprek, zodat wij ten alle tijde weten wie wij als specialist kunnen aanbevelen.

Wij bieden bezoekers van de website we op een onafhankelijke manier een aantal adviseurs per regio, om hen te helpen in de zoektocht naar de juiste professional! Hiermee helpen en ondersteunen wij kavelkopers in het oriëntatietraject en dit biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met uw doelgroep.

Uw voordelen

  • Een platform om uzelf te promoten als adviseur
  • Direct zichtbaar voor geïnteresseerde kavelzoekers
  • Simpele manier om gevonden te worden in de markt
  • Een onafhankelijk aanbod voor de kavelzoeker
  • Een gemaximaliseerd aantal adviseurs per categorie per regio

Meer weten?

Laat uw gegevens achter voor Kavelteam of neem vrijblijvend contact op.