Projectinformatie

info

Op 25 februari 2019 zal Kavelteam starten met de verkoop van de laatsten bouwkavels in het project Plan Kobus in Aalten.

Stijlvol genieten tussen het levendige centrum van Aalten en de rustgevende groene omgeving. Dat is stijlvol wonen in Plan Kobus. In opdracht van Bouwbedrijf Klomps uit Dinxperlo bieden wij binnenkort de laatste 9 kavels aan in Plan Kobus. 6 twee-onder-één-kap-kavels en 3 vrijstaande kavels. Maandag 25 februari start de verkoop via Kavelteam.

De ontwerpen voor deze laatste kavls is eigentijds, modern en uiteraard volgens de nieuwste normen qua duurzaamheid gebouwd. Alle woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp, PV-panelen en volledig geïsoleerd.
De indicatieve prijzen voor de twee-onder-één kap woningen liggen afhankelijk van dekaveloppervlakte en de gekozen bouwopties tussen de € 325.000,– en € 350.000,– vrij op naam.
de indicatieve prijzen voor de vrijstaande woningen liggen afhankelijk van de kaveloppervlakte en de gekozen bouwopties tussen de € 415.000,– en € 450.000,– vrij op naam

Plan Kobus is een locatie met ruimte om te leven en om te groeien. Om te onthaasten. Ruimte om te wonen en te werken. Om te genieten van de natuur. Een locatie waar iedereen zich snel thuis zal voelen!

Zie jij jezelf al helemaal ruim en luxe wonen in een gemoedelijke, groene buurt? Klik hier voor meer informatie over dit project of Schrijf je direct in als geïnteresseerde en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Plan Kobus.

Foto

Video

contact