Projectinformatie

info

Nog één kavel te koop. Op een zeer fraaie plek aan de rand van Heerde bieden wij deze laatste bouwkavel te koop aan met een oppervlakte van 686 m2.

De gemeente Heerde ligt op de Veluwe in Gelderland, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.

Nieuwbouwplan Heerderhof ligt aan de zuidkant van Heerde en grenst aan het buitengebied met landerijen en boerderijen. De hond uitlaten, een rondje hardlopen of fietsen op een zomerse zondagmiddag? Wanneer je het plan uitgaat, sta je zo in het mooie Veluwelandschap.

In dit zijn in totaal 4 vrije kavels opgenomen aan de Haneweg. De kavels bieden allemaal ruime bebouwingsmogelijkheden. Kavel 36 met een oppervlakte van 686 m2 biedt ruimte aan een fraaie vrijstaande woning. De nieuw te realiseren woning ontwerpt u helemaal zelf samen met uw architect en aannemer. Binnen de eisen die gesteld zijn in het beeldkwaliteitsplan en het opgestelde kavelpaspoort bent u geheel vrij om zelf uw droomwoning te realiseren. Een aantal belangrijke kenmerken zijn:

  • Maximale goothoogte 4.5 meter
  • Maximale nokhoogte 11 meter
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Woning moet georiënteerd worden op de Haneweg
  • Het bouwen van een moderne woning met plat dak of een type notariswoning zijn niet passend binnen het beeldkwaliteitsplan

€ 299.000,– vrij op naam

Indien u belangstelling heeft voor deze kavel, neem dan gerust contact met ons op. Definitieve inschrijving verloopt via de website www.woneninheerderhof.nl

 

Foto