Projectinformatie

info

Riant en luxe genieten dichtbij het levendige centrum van Lelystad en omringd door water. Dat is wonen in Schoener West. Een prachtige locatie aan de rand van de wijk Schoener met ruimte voor maar liefst 19 vrijstaande woningen

Na de eerste fase van Schoener-West, waarbij 14 bouwkavels zijn verkocht door de gemeente Lelystad, is het nu dus tijd voor de laatste fase in dit project. In totaal kent het project 41 kavels, waarvan er nog 27 bouwkavels beschikbaar zijn. 19 kavels daarvan zijn bestemd voor de vrijstaande villa’s.

Schoener-West ligt aan de rand van de wijk Schoener en ten noorden van de Landstrekenwijk. Het plangebied bevindt zich aan de westzijde van de ontsluitingsweg Westerdreef en aan de zuidzijde van de doorgaande weg Schoener 40. Het Havendiep aan de zuidzijde en het groen aan de randen geeft de nieuwbouwlocatie een prettig karakter.
Met alle voorzieningen in de nabije omgeving en dichtbij het stadscentrum van Lelystad maakt Schoener-West een unieke nieuwbouwlocatie.

De locatie is onderverdeeld in 3 secties, allen met hun eigen typologie en uitstraling.

Zelf je eigen woning ontwerpen is nu mogelijk in 8 stappen samen met het ontwerpteam van Hegeman Bouwteam. Ga hier naar de projectwebsite voor alle informatie, de meest actuele beschikbaarheid van de kavels en alle informatie over de uitgewerkte modelwoningen.

Foto

Video