Projectinformatie

info

WESTREENEN IN LOO

Bedankt voor jouw interesse in locatie Westreenen-Loo. Snappen wij heel goed! Wie wil er nu niet wonen op deze geweldige locatie in Loo? Westreenen biedt ruimte voor 4 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kap woningen en 5 rijwoningen. De verkoop van de vrijstaande woningen en de tweekappers is gestart en bijna alle kavels staan in optie. Op dit moment zijn er nog twee kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar en zoeken we één medebouwer voor een royale twee-onder-één kap woning.

Kavel 10

Het betreft hier een fraaie en royale twee-onder-één kap waarvoor wij op zoek zijn naar een medebouwer. De kavel heeft een oppervlakte van 350 m2 en heeft een fraaie hoekligging. Klik op “Inschrijven/interesse” en lees alles over deze mooie woning op de projectwebsite.

Kavels 11 en 12

Het betreft hier twee kavels die geschikt zijn voor vrijstaande woningen. Op beide kavels zijn twee fraaie royale modelwoningen geprojecteerd die passend zijn binnen de omgeving en het beeldkwaliteitsplan. De indeling kan volledig naar eigen inzicht besproken worden. Kavel 11 heeft een oppervlakte van 760 m2 en kavel 12 heeft een oppervlakte van maar liefst 1.230 m2. Meer weten over deze kavels? klik op “Inschrijven/interesse” en lees alles over deze mooie kavels en de modelwoningen op de projectwebsite

De ruime opzet van de omgeving is doorgetrokken in de verdeling van de kavels. In Westreenen is een belangrijke rol weggelegd voor groen. Als gevolg hiervan kent Westreenen een ruime opzet, met mooie kavels en ruime
karakteristieke bouwmogelijkheden. Deze opzet geeft de nieuwbouwlocatie een prettig karakter. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving en dichtbij het centrum van Loo en Duiven maakt Westreenen een unieke nieuwbouwlocatie. Landelijk en vrij wonen maar toch alle gemakken in de buurt. Ook is er voldoende speelruimte voor de kinderen. Er is een prachtige natuurspeelplaats gecreëerd. Dit in combinatie met de autoluwe opzet maakt dat de kinderen er veilig kunnen spelen.

Laat je verrassen door het karakteristieke Gelderse dorp Loo. Dit dorp maakt deel uit van de gemeente Duiven en telt 1.980 inwoners. Loo staat bekend als karakteristiek en eigentijds. De landelijke waarden zijn hier nog bewaard gebleven en de sociale cohesie is terug te vinden in het bruisende verenigingsleven en eeuwenoude tradities. De Rijksmonumenten Sint-Antonius Abt Kerk en het Huis Loowaard illustreren de historie van Loo.
Op 7 minuten fietsen ligt het naastgelegen dorp Duiven. Daar tref jij alle voorzieningen, zoals diverse supermarkten, een winkelcentrum, de bibliotheek en nog veel meer. De uitvalsweg A12 aan de rand van het dorp geeft jou een snelle verbinding naar elke bestemming in Nederland en Duitsland. Vanuit Duiven kun jij in alle richtingen met de trein en bus reizen.

Foto

Video