Met slimme marketing snel je kavels verkopen

Kavelteam pakt de verkoop van bouwkavels op een echt vernieuwende wijze aan. Bij ons geen standaard te koop bord in de tuin in combinatie met een Funda vermelding. Wij trekken echt alles uit de kast om de bouwkavel in het middelpunt te zetten en door onze specialistische benadering kopers sneller en beter te informeren, zodat optanten kopers worden en de verkoop versnelt wordt. Uiteraard hoort hier ook een tuinbord bij en een Funda vermelding, maar door ons lidmaatschap van de NVM weet u zeker dat uw belangen professioneel worden behartigd en projecten optimaal gepresenteerd kunnen worden op Funda.

Hieronder kun je zien hoe wij de kavels centraal stellen en alles doen om kopers zo optimaal mogelijk te informeren.

Interactieve kaart

Middels onze interactieve kaarten maken wij sneller en beter duidelijk hoe de kavel gelegen is in de omgeving.

Op maat gemaakt kavelbord

Geen standaard te koop bord, maar een fraai vormgegeven kavelbord met daarop de belangrijkste kenmerken van de kavel.

Drone video’s

Wij produceren gave drone video’s zodat de kavel en de omgeving echt in beeld worden gebracht. Voor een koper van een kavel is de locatie vaak het één van de belangrijkste uitgangspunten.

Groot bereik

Via de KavelAlert beschikt Kavelteam over een grote groep kavelzoekers die actief zoekende zijn en nieuwsbrieven ontvangen met de nieuwste projecten en kavels.

Online kavelomgeving

Voor ieder project of kavels wordt een online kavelomgeving aangemaakt. Hierop kunt u als verkoper 24/7 de status van de kavels zien en houden wij voortdurend de voortgang van het verkoopproces in de gaten.

Funda vermelding

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kavels goed gepresenteerd worden op Funda

Google Adwords

Gerichte online campagnes om uw kavels onder de aandacht te brengen bij de doelgroep

Actief op sociale media

Instagram, Linkedin, Facebooken  Twitter. Allemaal sociale media platforms waarop wij nieuwe projecten en kavels onder de aandacht brengen

Meer over kavels verkopen via Kavelteam?

Ook snel je kavels verkopen? Neem nu contact met ons op.